ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА 

 

Уважаеми клиенти, доставка на избраните от вас продукти от сайта на www.Chantichki.com ще ви бъдат доставени във възможно най-кратък срок(1-3 дни) с куриерска фирма Еконт Експрес . Доставката се осъществява до офис на куриера . При получаване на поръчката от Еконт Експрес ,можете да прегледате продуктите преди да ги платите.

За цялата страна цената на доставката е  4- 5 лв., а когато поръчката е над 100 лв.(100+) – доставката е безплатна.

В почивните дни и официалните празници доставки не се осъществяват.

За населени места, в които фирмата няма офис, доставката се извършва по график на куриера в определени дни

от 09:00 до 18:00h.

Доставката може да бъде до точен адрес или до най-близкия до вас офис на „Еконт“, откъдето да я вземете в удобно за вас време. Най-близкият до вас офис можете да откриете в "Офис локатор" от приложението на "Еконт".

 

- See more at: http://www.vfashion.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5.html#sthash.JvBuf45J.dpuf

Електронен магазин Chantichki не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Електронен магазин Chantichki гарантира, че предоставената от Вас информация (адрес, име, телефон) се използва само за целите на доставка на вашите заявки и остава напълно поверителна. Информацията НЯМА И НЕ СЕ предоставя на трети лица.

 

За населените места, в които няма офиси на куриерските фирми и доставката се осъществява единствено от куриер до адрес ,доставката се увеличава с

2 лева. Ако поръчката за такива места е над 50 лева,Вие ще платите само 2 лева за доставка.Останалите разходи ги поемаме Ние.

 

Молим Ви да вписвате коректно данните си :име, фамилия, град, удобен за Вас офис  или адрес   , електронен адрес (имейл), телефон,

за да бъде осъществена връзка с Вас  за потвърждаване на поръчката.В противен случай , тя няма да Ви бъде доставена.

 

 

I. Общи условия за ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА www.Chantichki.com ,  всеки потребител е длъжен да се запознае с общите условия на сайта преди да предприеме "Поръчка", "Връщане на стока" или каквото и да е деиствие по самоинициатива. Моля преди да предприемете поръчка прочетете общите условия  ,с които се съгласявате поръчвайки артикул от нас.

 

1. www.Chantichki.com  е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки и услуги

2. Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в сайта без предварително известие,по всяко време , без предварително уведомяване

3.Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока.

4.При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване и изпълнение на поръчката.

5.Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Търговецът на правилно и потвърдено от клиента заявлението за покупка на посочения телефон или електронен адрес.

6. Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да достави на Клиента поръчаната стока.

7. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни или непълни данни в направена поръчка на адрес www.Chantichki.com.

8.Възможно е леко разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните причинено от силните светлини и светкавици при заснемане, за което Търговецът не носи отговорност.

9.Всички обявени цени са в български лева.

 

II. Права и задължения на страните

Търговецът се задължава:

1. да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 5 работни дни;

2. да достави в срок от 24 до 48 часа артикули ,който "КЛИЕНТА" е поръчал и е в наличност

 

III. Клиентът се задължава:

1. да посочи трите си имена, валиден телефонен номер, офис или адрес на доставка.

2. да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

IV.Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
2. Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

 Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка, да върне получените артикули, ако продукта отговаря на една от по-горе посочените причини . Връщането се допуска при следните условия:
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка без следи от употреба (ако има такава).
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Търговецът адрес.
• продукта трябва да бъде върнат до 7 дневен срок след получаването му.

•ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА
Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става само по банков път  с ( IBAN ) .
Изпратени пратки за плащане с наложен платеж няма да бъдат приемани.
Изпратени пратки с „Български пощи” ЕАД няма да бъдат приемани.

Търговецът си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

 

V. Разкриване на информацията

• Търговецът се задължава да не разкрива лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен когато:

• е получил изричното писмено съгласие на Клиента

• информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според законодателството са оправомощени да изискват и събират такава информация;

• Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

 

VI. Допълнителни условия:

1. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.Chantichki.com на своя компютър.

2. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на поръчка и доставка, както по стандартния начин така и в посочените контакти.

Молим Ви да вписвате коректно данните си :име, фамилия, град, удобен за Вас офис на ЕКОНТ  , електронен адрес (имейл), телефон,

за да бъде осъществена връзка с Вас  за потвърждаване на поръчката.В противен случай , тя няма да Ви бъде доставена.