ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТА 

 

Уважаеми клиенти, доставка на избраните от вас продукти от сайта на www.Chantichki.com ще ви бъдат доставени във възможно най-кратък срок(1-3 дни) с куриерска фирма Еконт Експрес . Доставката се осъществява до офис на куриера . При получаване на поръчката от Еконт Експрес ,можете да прегледате продуктите преди да ги платите.

 

В почивните дни и официалните празници доставки не се осъществяват.

За населени места, в които фирмата няма офис, доставката се извършва по график на куриера в определени дни

от 09:00 до 18:00h.

Доставката може да бъде до точен адрес или до най-близкия до вас офис на „Еконт“, откъдето да я вземете в удобно за вас време. Най-близкият до вас офис можете да откриете в "Офис локатор" от приложението на "Еконт".

 

- See more at: http://www.vfashion.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5.html#sthash.JvBuf45J.dpuf

Електронен магазин Chantichki не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

Електронен магазин Chantichki гарантира, че предоставената от Вас информация (адрес, име, телефон) се използва само за целите на доставка на вашите заявки и остава напълно поверителна. Информацията НЯМА И НЕ СЕ предоставя на трети лица.

 

За населените места, в които няма офиси на куриерските фирми и доставката се осъществява единствено от куриер до адрес ,доставката се увеличава с

4 лева. Ако поръчката за такива места е над 120 лева,Вие ще платите само 4 лева за доставка.Останалите разходи ги поемаме Ние.

 

Молим Ви да вписвате коректно данните си :име, фамилия, град, удобен за Вас офис  или адрес   , електронен адрес (имейл), телефон,

за да бъде осъществена връзка с Вас  за потвърждаване на поръчката.В противен случай , тя няма да Ви бъде доставена.